05/06/2015

Apa apa dadi seneng?

Apa apa kanggo mungkasi sumelang utama iki?
Manungsa wis perlu, kepinginan kanggo dadi seneng. Kita kabeh duwe emptiness utama sing boten ing bumi iki bisa isi.
Utawa dhuwit, sanadyan marriage, utawa obatan utawa alkohol, utawa friendships bisa nggawa rasa seneng bener.
Apa apa?
Mung siji sing bisa isi sing ora sah sing kita kudu ing ati kita ing sihe Gusti Allah.
Mung Gusti Allah bisa kalem jiwo kita, sumelang kita, prihatin kita, anxieties kita.
We need kanggo maca Kitab Suci, ngupaya Gusti Allah ing pandonga, rawuh gréja sing serius martakake ing Sabda Jahweh sing sejati.
Ing Gréja kita kulawarga, siji ngewangi liyane, ngrawat bab masalah wong liya, salah siji dening ndedonga kanggo saben liyane.
Cara iki.
Gusti Allah ngutus putra kang Yesus mati kanggo kita ing salib supaya saben wong sing pretyaya nèk Gusti Yésus kuwi Anaké Gusti Allah bisa disimpen, bisa duwe katentreman, kabungahan bener.
Yesus punika apik. Menehi katentreman ati kita. Menehi makna gesang kita. Kang paring hak urip langgeng karo Gusti Allah.
Mikir bab iku, katon kanggo pasamuan, maca Kitab Suci, wis dikirim menyang katresnan saka Gusti Yesus.
Sampeyan ora bakal nemokake tentrem bener liya saka karo Gusti Yésus.
Gusti Allah enlighten sampeyan ing cara ing pancasan lan mberkahi sampéyan!

(Javanês)

Nenhum comentário:

Postar um comentário

Não serão aceitos comentários ofensivos.
Obrigado.
Deus te abençoe.